Whocopied.me

Pigmentpletter - hvordan fjerner jeg dem?


Er din hud i ansigtet blevet mærket af pigmentpletter og plamager?

Vi kommer her med en hjælpende hånd og sætter fokus på familiemedlemmer og vaner, som kan hjælpe dig med at behandle, dække og undgå dem i fremtiden. 

Sådan slipper du af med dem

De koldere måneder er et perfekt tidspunkt at behandle dine pigmentpletter, fordi solen her spiller en mindre rolle i at forstyrre processen. Vores familiemedlemmer giver gode muligheder for at gå ind i kampen mod de dødirriterende pletter.

Vi giver dig her en liste over forskellige produkter og specifikke ingredienser, der er med til at sikre det bedste resultat.

Peel Maske:
En effektiv maske med aktive ingredienser, der eksfolierer døde hudceller væk og sætter gang i celleproduktionen. Peelmasken retter op på linjer og rynker, mens den samtidig giver din hud et mere ensartet og friskere udtryk. Masken anvendes 1-3 gange om ugen.

Start med at lade masken sidde 4–6 minutter alt efter, hvilken hudtype du har. Trap derefter langsomt op, før du lader den sidde 10–12 minutter – og ikke længere end det. Efter 3 uger kan du se markante resultater.

Ecooking Peel Maske har en PH-værdi på 3,5 og indeholder flere aktive ingredienser, bl.a. mælkesyre og AHA-syre.

Alle former for syre har en synlig effekt på pigmentpletterne, da de udjævner farven, og er med til at fremme andre produkters effekt, som du bruger til behandling. Syre har en peelende effekt på huden, som også gør at huden letter kan absorbere andre aktive ingredienser i den efterfølgende hudplejerutine.

Niacinamid:
Er afledt af B3-vitamin og undertrykker melanin, der giver pigmentpletter, alderspletter og fregner, mod at trænge igennem huden. Samtidig forbedrer det hudens smidighed og beskytter mod yderligere UV-skade.

C-vitamin:
Er en kraftig antioxidant, som reducerer pigmentforandringer og fine linjer i huden. Derudover stimulerer C-vitamin også dannelsen af kollagen og giver dig en mere ensartet hud med masser af glød.

A-vitamin:
Styrker elasticiteten i din hud, det sætter gang i cellefornyelsen og forebygger tidlige alderstegn. A-vitamin hjælper også til at bekæmpe bumser, og så bekæmper det pigmentforandring/-pletter og giver din hud en ensartet tone.

Pigmentpletter Plejesæt:
Dette sæt består af en Solcreme Til Ansigtet SPF50, et C-vitamin Serum og en Peel Maske - og er skræddersyet til dig, som har problemer med pigmentpletter. Både til dig, der vil forebygge pigmentpletter og til dig, der allerede har dem.

Den lækre Solcreme Til Ansigtet SPF 50 forebygger pigmentpletter ved at passe godt på din hud i solen. Pigmentpletter opstår nemlig, fordi huden har fået for meget sollys og derfor er solcreme alfa og omega, når det kommer til at undgå pigmentpletter.

Derudover får du vores effektive C-vitamin Serum og vores populære familiemedlem Peel Maske med i sættet. Kort sagt - pakken til dig, der vil give pigmentpletter kamp til stregen!

Hvordan dækker jeg pigmentpletter og ar i huden?

Det kan tage lidt længere tid at få bugt med pigmentpletterne, men indtil da kan du bruge vores nye, farverige familiemedlemmer til at skjule dine pigmentpletter.

Når du skal skjule pigmentpletter, solskader eller ar i huden, kan du enten bruge en mat Foundation eller en Concealer med gul eller orange undertone og et højt pigmentindhold. Det høje pigmentindhold gør, at pletterne kan dækkes.

En velplejet og gennemfugtet hud er naturligvis altid det bedste udgangspunkt for makeup. Start med at duppe en smule Foundation eller Concealer på området - i samme farve som den omkringliggende hudfarve på de områder, du vil dække. Brug enten en Foundation Brush eller Concealer Brush afhængigt af, hvor stort et område der skal dækkes. Sidst, men ikke mindst, slut af med lidt Mineralpudder ovenpå.

Udforsk universet