Whocopied.me

LIMITED EDITION: Dagcreme Parfumefri SPF 20

- Velkendt favorit er nu landet med SPF


Et af jeres mest efterspurgte produkter kommer nu i en limited edition. Tina har nemlig haft fat i et af de allerførste familiemedlemmer og lavet en udgave med nye, aktive ingredienser. Dagcreme SPF 20 har samme cremede konsistens, gode egenskaber og certificeringer, som du måske allerede kender fra vores parfumefri Dagcreme - men derudover beskytter den mod 95 % af solens skadelige UV-stråler med SPF 20.

Dagcreme SPF 20 indeholder to kemiske og koralvenlige solfiltre: Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate og Diethylhexyl Butamido Triazone. Solfiltrene beskytter bredt mod både UVA- og UVB-stråler, da filtrene indeholder stoffer, der trænger ind i det øverste hudlag og absorberer en del af UV-strålingen, så den ikke når ind i huden og skader.

Derudover har Tina krydret Dagcreme SPF 20 med nogle af vores yndlingsingredienser. Cremen indeholder naturlig hyaluronsyre, som kan binde vand 1000 gange sin egen vægt og dermed er suveræn til at fugte huden og give fylde. Den nye opskrift består også af mineralrigt rødalgeekstrakt til at stimulere produktionen af kollagen samt græskarkerneekstrakt, der styrker og plejer huden.

Hvad er forskellen på Dagcreme SPF 20 og Solcreme til Ansigtet?
Begge cremer indeholder nok fugt og pleje til at fungere som en almindelig dagcreme i din rutine, men forskellen er, at:

  • Dagcreme SPF 20 har solfaktor 20, og du kan bruge den dagligt hele året rundt.
  • Solcreme til Ansigtet har enten solfaktor 30 eller 50. Solcremen er vandfast og med sin høje SPF egner den sig særligt godt til strandturen, solbadning, sydpå eller skiferien.

VÆRD AT VIDE: Dagcreme SPF 20 farver ikke tøjet, så du kan roligt være grundig med cremen, når du påfører den i ansigtet samt på hals og bryst.

Køb Dagcreme SPF 20 her: