Whocopied.me

A-VITAMIN SERUM 0,15% OG 0,30%

- Booster cellefornyelsen, øger kollagenproduktionen og forbedrer hudelasticitetet

Vi har forøget familien med ikke bare et, men to A-vitamin-serummer: Et A-vitamin Serum 0,15 % til begyndere og et A-vitamin Serum 0,30 % til øvede.

Hvis ikke du allerede har introduceret din hud til A-vitamin Serum, så er der mange grunde til at gøre det. A-vitamin er noget af et multitalent, der stimulerer cellefornyelsen og øger kollagenproduktionen. Det sætter gang i en masse gode ting som at udjævne huden, minimere pigmentpletter, bekæmpe urenheder, udglatte, reducere fine linjer og mindske porer. 

Som ny bruger af A-vitamin Serum anbefaler vi, at du bruger A-vitamin Serum 0,15 %. Så kan du skifte til A-vitamin Serum 0,30 %, når din hud har vænnet sig til det aktive vitamin, og du ønsker at øge effekten. 

Find din nye favorit her:

Her kan du finde svar på alle dine spørgsmål:

Forskellen på vores to nye A-vitamin-serummer er, at de indeholder forskellige mængder retinol/A-vitamin. Det ene serum (0,15) er til hudtyper, der er nybegyndere med A-vitamin, og det andet (0,30) er til hudtyper, som i forvejen bruger A-vitamin. Begge serummer er med E-vitamin og sojaolie til at beskytte, berolige og blødgøre huden.
Det A-vitamin Serum, vi har i forvejen, indeholder 0,20 procent A-vitamin. Vi øger løbende indholdet af aktive, naturlige og økologiske ingredienser i vores opskrifter for at forbedre produkterne. 

Det samme har vi gjort med A-vitamin Serum, og derfor er de to nye A-vitamin Serummer forbedrede udgaver af det gamle A-vitamin Serum.
A-vitamin Serum 0,15 er til dig, der er ny bruger af A-vitamin (nybegynder): - Du har aldrig eller få gange brugt hudplejeprodukter med A-vitamin. - Du har sensitiv hud. - Du vil gerne forebygge/arbejde på pigment- og alderspletter, urenheder og/eller alderstegn. A-vitamin Serum 0,30 er til dig, der i forvejen bruger A-vitamin (erfaren): - Du bruger dagligt hudplejeprodukter med A-vitamin. - Du har pigment-og alderspletter, fine linjer eller døjer med urenheder.
Vi har valgt at lave to nye slags A-vitamin Serum, for at der er noget til alle hudtyper. A- vitamin/retinol er et utroligt effektivt vitamin, som bl.a. er suverænt til at mindske pigment- og alderspletter, alderstegn, forstørrede porer samt urenheder – og jo højere mængde, jo bedre effekt. Men hvis din hud ikke er bekendt med A-vitamin, kan vitaminet blive for virksomt og irritere i stedet for at hjælpe. Derfor er 0,15 til dig, der er ny bruger af A-vitamin, og 0,30 til dig, der i forvejen bruger A-vitamin.
A-vitamin er et multitalent, som gør mange gode ting for din hud. Det forebygger aldringstegn, samtidig med at det udjævner fine linjer og rynker. Det opfrisker træt og ujævn hud og gør huden glattere. Det mindsker forstørrede porer. Sidst, men ikke mindst, sørger det for at holde mængden af sebum – hudens naturlige fedtlag – i balance, så huden ikke overproducerer, hvilket kan give urenheder.
Ja, der er flere forskellige former for A-vitamin. I vores produkter bruger vi retinol og retinyl palmitat, som begge er en del af A-vitamin-familien. Vores A-vitamin-serummer er med retinol, mens produkter som Lermaske og Young Rensemaske indeholder retinyl palmitat. Her kan du lære de to slags A-vitamin bedre at kende, når vores research & development manager Biveshne giver laborantforklaringen på, hvad retinol og retinyl palmitat kan: Retinol er den reneste form for A-vitamin, mens retinyl palmitat er esteren af retinol/A-vitamin. Begge varianter har mange positive effekter på huden. De er i stand til at forebygge rynker samt udjævne eksisterende fine linjer og rynker. Derudover kan de lysne træt og ujævn hud ved at eksfoliere på celleniveau, hvilket resulterer i lysere og glattere hud. De kan desuden regulere sebumproduktionen og dermed minimere udbrud. Forskel: Retinol minder meget om retinyl palmitat, selvom retinol er omkring 20 % mere potent. De arbejder begge på samme problemstillinger i huden, men de fleste hudtyper er langt mere tolerante over for retinyl palmitat, fordi det er den variant, der er mindst irriterende i retinoid/A- vitamin-familien. Retinyl palmitat og retinol er begge retinoider, hvilket betyder at de omdannes til retinsyre i kroppen. Retinol skal kun gennemgå et omdannelsestrin i kroppen, mens retinylpalmitat skal gennemgå flere - derfor ser man også ofte hurtigere effekt med retinol. I formuleringer er retinyl palmitat mere stabil og nemmere at arbejde med.
Ja, retinol er én form for A-vitamin. Faktisk er det den reneste form for A-vitamin.
I vores produkter bruger vi både retinol og retinyl palmitat, som begge er en del af A-vitamin- familien. Vores A-vitamin-serummer er med retinol, mens vores Lermaske og Young Rensemaske er med retinyl palmitat.
For at få certificeringen ”AllergyCertified” skal et produkt være så mildt og skånsomt for huden som muligt – derfor tjekker AllergyCertified både indholdsstoffer og koncentrationer i hvert produkt, når de vurderer, om det kan allergicertificeres. Med en koncentration på 0,15 % retinol* er vores A-vitamin Serum 0,15 mildt nok til at blive AllergyCertified – hvorimod vores A-vitamin Serum 0,30, med 0,30 % retinol, indeholder for meget retinol til at få certificeringen. Faktisk må et kosmetisk produkt maksimalt indeholde 0,30 % retinol ifølge EU’S Videnskabelige Komité for Forbrugersikkerhed. *retinol er den form for A-vitamin, vi bruger i vores A-vitamin-serummer.
A-vitamin Serum 0,30 har et højt indhold af retinol/A-vitamin, og derfor bør gravide og ammende ikke anvende dette serum. A-vitamin Serum 0,15 indeholder halvt så meget retinol/A- vitamin og er således mildt nok til, at det er blevet AllergyCertified.
Det er altid et personligt valg, hvad man vælger at bruge, når man er gravid. Vi fraråder dog at anvende A-vitamin Serum 0,30, da indholdet af A-vitamin/retinol i dette serum er det højst tilladte ifølge EU’s Videnskabelige Komité for Forbrugersikkerhed, og derfor er A-vitamin Serum 0,30 meget aktivt og effektivt.
Hvis du bruger en hel krukke med A-vitamin Serum 0,15, og du ingen reaktioner har i form af rødme, brændende fornemmelse, irritation eller lignende, kan du skifte til A-vitamin Serum 0,30. Du kan dog sagtens ’nøjes’ med at bruge A-vitamin Serum 0,15, hvis det har en god effekt på din hud, og det ikke er nødvendigt med et mere aktivt serum.
Et kosmetisk produkt må maksimalt indeholde 0,30 % retinol/A-vitamin ifølge EU’S Videnskabelige Komité for Forbrugersikkerhed. Derfor er vores A-vitamin Serum 0,30 et meget aktivt og effektivt serum.
Hvis du er ny med A-vitamin, så start i det små: Brug A-vitamin Serum 0,15 hver anden aften, og trap op til hver aften, når huden er mere bekendt med serummet. Er din hud derimod vant til A- vitamin, kan du bruge vores A-vitamin Serum 0,30 hver aften. Du kan også påføre A-vitamin Serum om morgenen, hvis du foretrækker det, men så er det ekstra vigtigt at bruge solbeskyttelse efter.
15. Hvor længe skal jeg bruge A-vitamin Serum? Du kan enten bruge A-vitamin Serum, som en del af din hudplejerutine, eller som en kur. Hudplejerutine: Hvis du bruger A-vitamin Serum som en del af din hudplejerutine er det bedst at bruge det kontinuerligt hver aften eller hver anden aften – både for at få den bedste effekt og for undgå at irritere huden ved kun at bruge det en gang imellem. Kur: Hvis du bruger A-vitamin Serum som en kur, skal du påføre en kapsel både morgen og aften før din dag- eller natcreme – en sådan kur vil give din hud et boost af fugt og pleje, som går på fine linjer, pigmentpletter og urenheder.
Påfør A-vitamin Serum om aftenen, efter du har renset huden og før natcreme. Du kan også anvende A-vitamin Serum om morgenen, men så er det ekstra vigtigt at huske solbeskyttelsen, da A-vitamin Serum er meget effektivt og gør huden mere følsom over for solen.
For at dit A-vitamin Serum holder sig bedst muligt, skal du opbevare produktet ved stuetemperatur (mellem 15 og 25 °C). Husk altid at lukke produktet ordentligt efter brug og at placere det væk fra varmekilder, direkte sollys og kunstigt lys. Hvis du sørger for, at dit A-vitamin Serum bor under de rette forhold, så kan serummet holde sig i 30 måneder i uåbnet tilstand. Pssst… Bliver serummet koldere eller varmere end anbefalet, så stil det et sted ved stuetemperatur for at få det tilbage til sin optimale temperatur igen.
Hvis din hud reagerer på A-vitamin Serum og bliver rød/irriteret, så stop med at bruge serummet, indtil reaktionen går væk. Reaktionen kan skyldes, at serummet er for aktivt til din hud. Startede du med at bruge A-vitamin Serum 0,30, kan du evt. prøve A-vitamin Serum 0,15, når irritationen er forsvundet. Begynd i så fald med at bruge A-vitamin Serum 0,15 hver anden aften, indtil huden er mere bekendt med serummet. A-vitamin Serum 0,15 indeholder halvt så meget A-vitamin/retinol som A-vitamin Serum 0,30 og er derfor et mildere alternativ til dig, der er nybegynder med A-vitamin.
Kapslerne er lavet af 100 % bionedbrydeligt materiale, som bl.a. kommer fra rød søtang og majsstivelse. De kan derfor smides ud med almindeligt affald eller opløses i vand efter brug.
Ja hudtyper i (næsten) alle aldre har gavn af A-vitamin. Det talentfulde vitamin er nemlig både ferm til at udjævne huden, bekæmpe urenheder, mindske fine linjer, reducere pigment- og alderspletter og meget mere. MEN A-vitamin er meget effektivt til en ung hud uden urenheder, rynker eller pigmentpletter, så her skal du enten bruge meget lidt eller undlade at bruge A-vitamin.
Ja både A-vitamin Serum 0,15 og A-vitamin Serum 0,30 er parfumefrie – derudover er de veganske og dermatologisk testede. A-vitamin Serum 0,15 er desuden AllergyCertified. A-vitamin Serum 0,30 er ikke AllergyCertified, fordi dets indhold af 0,30 % A-vitamin/retinol er for højt til, at det kan få certificeringen.