Whocopied.me


Opskriften på
tilfreds erfaren hud


Mød vores 50+ serie, specialudviklet til den erfarne hud: Denne ”hudtype” har prøvet sin del af renseprodukter, serummer, olier og cremer og ved derfor også, hvad den vil have. Den går ikke ned på gode råvarer og kræver særligt aktive ingredienser for at blive imponeret. Dette har vi selvfølgelig tænkt ind i 50+ produkterne!

Hele serien er lavet til at give huden ekstra fylde og glød ved at stimulere cellefornyelsen, booste kollagenproduktionen og fugte huden igennem, så den kommer til at stråle. Alle produkterne er AllergyCertified, parfumefri, veganske og dermatologisk testede, så de passer godt på huden.

Selvom denne serie er målrettet den erfarne hud, kan en yngre hud også sagtens bruge produkterne – bare vær opmærksom på, at de har et højt indhold af aktive ingredienser, som kan være for effektive for en ung hud.

Seriens talenter


50+ seriens signaturingrediens er plantestamceller fra vilde oliventræer, som er 100 % naturlige og små mirakelmagere til at forny den erfarne hud. Det gør de ved at stimulere hudens fornyelsesproces og genoplade cellernes batterier, også kaldet mitokondrier, hvilket er med til at reparere, opstramme og give huden et glødboost. Plantestamceller er i alle 50+ produkterne, undtagen Ansigtsolie. Udover plantestamceller finder du flere af vores yndlingsingredienser i 50+ serien:  

Hyaluronsyre, den ultimative fugtgiver, som også findes naturligt i huden. Med alderen producerer vi mindre, hvilket medfører, at huden taber fugt og fylde, men du kan hjælpe hudens naturlige proces lidt på vej ved at tilføje hyaluronsyre gennem hudplejen. Produkterne indeholder flere forskellige typer af hyaluronsyre, både med lavmolekylvægt og højmolekylvægt, der sammen sørger for at fugte huden i dybden og på overfladen, så den bliver fuldt fugttilfreds. Findes i Energi Serum, Vågn Op Creme, Godnat Creme og Energi Øjencreme. 

Niacinamid, et B3-vitamin og en multitalentfuld ingrediens! Den forbedrer hudens barrierefunktion, så huden er bedre i stand til at holde på fugten. Den beroliger irriteret hud og balancerer hudens olieproduktion, hvilket er med til at mindske rødme, urenheder og porer. Den stimulerer hudens kollagenproduktion for at minimere fine linjer. Og så reducerer den pigment- og alderspletter, ved at hæmme overproduktionen af pigment, så du får en mere ensartet hudtone. Findes i Renseskum, Vågn Op Creme og Energi Øjencreme. 

E-vitamin, en stærk og fugtgivende antioxidant, der beskytter huden mod frie radikaler. Frie radikaler dannes bl.a. når huden udsættes for UV-stråler og tobaksrøg og kan være skadelige for huden, hvis de hober sig op. Findes i alle 50+ produkterne.

Tetrapeptid, en naturlig peptid, som også findes naturligt i huden. Ingrediensen løfter og opstrammer huden på ganske kort tid ved at forbedre opbygningen og samlingen af elastin og kollagen, to vigtige byggesten for hudens fasthed. Findes i Energi Øjencreme. 

Elektrolytter (Magnesium PCA, Calcium PCA, Zinc PCA og Manganese PCA) som tilsammen hjælper med at holde huden sund, fugtet og spændstig. Elektrolytterne har også antioxiderende egenskaber og beskytter huden mod frie radikaler. Findes i Godnat Creme.

En komplet rutine 

50+ serien består af en komplet rutine, som forkæler huden morgen og aften: 

TRIN 1 Rensemousse:
Et blødt og plejende skum fyldt med aktive ingredienser og milde vaskeaktiver, som renser huden i dybden og fjerner snavs, støv og makeup. 

TRIN 2 Energi Serum: 
Et tyndtflydende højkoncentrat med to slags hyaluronsyre og plantestamceller, der trænger hurtigt ind i huden og arbejder målrettet på at fugtbooste, forny og opstramme huden.

TRIN 3 Vågn Op Creme eller Godnat Creme: 
Disse to cremer udgør en fugtgivende blanding af virksomme ingredienser, som styrker hudbarrieren, forsegler de aktive ingredienser i huden og fugter huden godt. Vågn Op Creme indeholder desuden SPF 50, som beskytter din hud mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler.

TRIN 4 Energi Øjencreme: 
En hurtigvirkende øjencreme, der synligt udglatter huden på kort tid med den effektive ingrediens tetrapeptid, samtidig med at den mindsker mørke rande og poser under øjnene. Øjencremen er også velegnet til de små fine linjer over læberne. 

Fugtgivende kur

Serien indeholder også en Ansigtsolie, et nærende miks af økologiske olier og vitaminer, som giver huden den skønneste naturlige glød. Du kan enten bruge Ansigtsolien dagligt, efter dit serum, eller som en kur 2-3 gange om ugen. Tina anvender den som en aftenkur, hvor hun først renser huden og derefter fordeler et par dråber af olien jævnt. Hun giver den nærende olie god tid til at trænge ind, ved at lade den sidde et par timer, og kommer derefter serum og creme på, inden hun går til køjs. Dette sikrer en fugtmættet og flotglødende hud allerede næste dag. 

Hvis du ønsker et stævnemøde med de forskellige produkter, inden du binder dig til hele pakken, så har vi også et 50+ Starterkit, som indeholder små størrelser af Renseskum, Energi Serum, Ansigtsolie, Vågn Op Creme, Godnat Creme samt vores Peel Maske. Det er en god måde at finde ud af, hvilke af produkterne din hud svinger godt med – og så er de også suveræne at have med på farten.


Certificeringer

Hele 50+ serien er parfumefri, AllergyCertified, vegansk og dermatologisk testet for at passe bedst muligt på den erfarne hud, som kan være blevet sartere med alderen.
Læs mere om certificeringerne her.


Miks & Match

Udover vores 50+ serie har vi mange andre familiemedlemmer, som formår at imponere den erfarne hud. F.eks. vores Peel Maske, der indeholder AHA-syrerne glykol- og mælkesyre, som både fjerner døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen. Den er oplagt til en ugentlig spadag! Eller Daily Peel, som er et produkt til den daglige eksfoliering med hele 7 % glykolsyre.  A-vitamin SerumC-vitamin Serum og Super Serum er ligeledes effektive til at ensarte, opstramme og give huden glød. Og så er der Derma Rulleren, som med 540 mikronåle stimulerer huden og gør det lettere for dit serum at trænge dybt ind i huden. 50+ produkterne kommer generelt godt ud af det med andre hudplejeprodukter, så du kan også trygt mikse og matche dem med de produkter fra andre brands, som du allerede har stående hjemme på badeværelseshylden.