Bæredygtig emballage - genbrug dine krukker og flasker

Vi er meget bevidste om at tænke så bæredygtigt som muligt, så du kan bruge dine produkter med god samvittighed. En del af den tankegang er at genbruge emballagen. Vi gør os umage for at skabe krukker og flasker, der er så fine, at du sagtens kan bruge dem i din hverdag, når du har brugt dine produkter op.

1. Fyrfadsstage
Det brune glas, vores krukker er lavet af, giver et flot lysspil, når du kommer et fyrfadslys i. Perfekte at sætte i vinduet eller på terrassen en sommeraften.

2. Krydderikrukke
Glaskrukkerne har et skruelåg, der lukker så effektivt, at dine produkter altid er friske og klar til at pleje din hud. Genbrug den funktion til at opbevare dine krydderier i en luftæt krukke, der ovenikøbet er et pænt element på dine køkkenhylder.

3. Vaser i flok
Flaskerne i vores sortiment kan blive til fine vaser. De forskellige størrelser står flot sammen i en lille flok, men er også gode hver for sig med en enkelt blomst i på natbordet eller på badeværelseshylden.

4. Smykkeskrin
Vores glaskrukker er fine til opbevaring af dine smykker. Enten på natbordet, på hylden eller i skabet, men også på rejser, hvor det er rart at have styr på dine smykker i en krukke, der kan lukkes og sikre dine dyrebare sager.

5. Pæn dispenser
De brune flasker er i al beskedenhed en del kønnere end de gængse emballager. Genbrug flaskerne med pumpe til andre flydende produkter som rengøringsmiddel og gør din hverdag en lille smule mere luksuriøs.

6. Opbevaring af alverdens småting
De små glaskrukker er geniale til at opbevare alle de småting, du gerne vil gemme, men ikke lige ved hvor. Alt fra dine børns tænder til knappenåle, papirclips og små skatte.

 

Mere inspiration

Lav din egen maske med Ecooking

Vi kan alle bruge lidt selvforkælelse fra tid til anden og en god måde at…..

Læs mere

Tina og Sarah fortæller om Ansigtsmist/skintonic

Se Tina Søgaard, stifter og ejer af Ecooking, sammen med Sarah Grünewald forklare hvordan du…..

Læs mere

Tina og Sarah fortæller om Ansigtsscrub

Se Tina Søgaard, stifter og ejer af Ecooking, sammen med Sarah Grünewald forklare hvordan du…..

Læs mere